Hulp nodig bij uw belastingaangifte?
Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Ziet u op tegen het invullen van uw belastingpapieren? Of wilt u ondersteuning bij het aanvragen van uw zorg- en huurtoeslag? Onze belastinginvullers helpen u graag!

Tegen een kleine onkostenvergoeding komen onze vrijwilligers bij u thuis. Als lid van de KBO in Gelderland kunt u gebruik maken van deze service*.

De belastinginvullers worden ieder jaar bijgeschoold. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied. Zij helpen u op een deskundige manier, zodat u hier geen zorgen over heeft en krijgt waar u recht op heeft. Met ruim 175 belastinginvullers in Gelderland, is er altijd wel een invuller beschikbaar bij u in de buurt.

Hoe gaat het in zijn werk?

De belastinginvuller komt bij u thuis en legitimeert zich met een pasje, zodat u zeker weet dat u de juiste persoon voor u heeft. Uiteraard kunt u er op rekenen dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met de informatie die u verstrekt!
De belastinginvuller kan een onkostenvergoeding vragen van maximaal € 15 voor de kosten die hij of zij maakt zoals print- en/of reiskosten. Graag de onkostenvergoeding contant afrekenen met de belastinginvuller.

Wilt u gebruik maken van deze service, vul dan hier uw gegevens in, dan zorgen wij dat u in contact komt met een belastinginvuller bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw lokale KBO afdeling.

Nog geen lid? Meld u hier dan snel aan en profiteer direct van alle voordelen van het lidmaatschap!


Een belastinginvuller:
“Ik heb wel eens iemand geholpen die een foutieve aanslag had gekregen van € 16.000. Via de belastingdienst en de SVB kon ik regelen dat het goed kwam. Dat is toch mooi?”

* Deze service is bestemd voor gepensioneerde leden waarbij er een inkomensgrens wordt gehanteerd (35.000,- voor alleenstaanden en 50.000,- voor gehuwden/samenwonenden). De belastingservice ondersteunt bij het doen van eenvoudige aangiften.