Draagt u onze KBO organisatie en de ouderen in Gelderland, een warm hart toe, dan zijn er verschillende manieren waarop u ons kunt steunen in onze activiteiten. Wellicht behoort ook een naaste van u tot onze doelgroep! Iedere vorm van lidmaatschap of (financiële) bijdrage stellen wij zeer op prijs!

We vertegenwoordigen alle senioren in Gelderland. Hoe groter we zijn, hoe groter de vuist is die we kunnen maken. Dus ook voor uw ouders, naaste of familielid.

KBO steunt de ouderen, steunt u KBO?

Met uw bijdrage:

 • Zorgt u ervoor dat er activiteiten lokaal georganiseerd kunnen worden voor ouderen, ook voor eenzame ouderen.
 • Zorgt u ervoor dat er een sterk sociaal netwerk is voor ouderen.
 • Zorgt u ervoor dat we onze informatie up to date kunnen houden en al onze leden kunnen informeren op ontwikkelingen die de ouderen raken.
 • Zorgt u ervoor dat wij onze vrijwilligers die dagelijks ouderen ondersteunen, kunnen blijven opleiden en trainen.
 • Zorgt u ervoor dat wij lokaal en provinciaal een sterke vuist kunnen maken voor alle ouderen.

Hoe helpt u de KBO?

Word steunlid of donateur!

Word steunlid!

Draagt u de KBO een warm hart toe maar is een lidmaatschap voor u niet relevant? Word dan steunlid! Voor €12,50 per jaar zorgt u ervoor dat de lokale KBO afdeling haar goede activiteiten kan blijven uitvoeren voor de ouderen. U ontvangt dan de lokale nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van alles wat er lokaal wordt gedaan voor de ouderen.

Eén van onze steunleden:
“Sinds ik ben verhuisd naar het westen van Nederland, ben ik minder direct betrokken bij mijn moeder die in de Achterhoek woont. Als steunlid draag ik mijn steentje bij zodat de afdeling waar zij lid van is, meer activiteiten kan organiseren waar zij naartoe kan. Dat geeft mij een goed gevoel.”

Word Donateur!

Heeft uw bedrijf of organisatie met ouderen te maken en wilt u de KBO steunen, wordt dan als bedrijf Donateur! Voor € 250 per jaar kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en bijdragen aan de hulp en ondersteuning die KBO haar leden biedt.


  Andere ideeën om ons te ondersteunen?

  Heeft u zelf ideeën hoe u ons kunt ondersteunen in onze werkzaamheden?
  Stuur gerust een mailtje naar info@kbogelderland.nl en we denken samen met u mee over de invulling!