Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem
Natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem

Een bijzondere plek op de Veluwe

HEIDEPOL BESTAAT 10 JAAR

In 2012 startte natuurbegraafplaats Heidepol, een bijzondere plek waar mensen hun laatste rustplaats in de natuur kiezen. Waar je kunt wandelen van zonsopgang tot zonsondergang en de troostende kracht van de natuur kunt ervaren. Heidepol bestaat in 2022 10 jaar. 10 jaar, waarin er al zoveel mensen zich met Heidepol verbonden voelen, waarin de natuur zich heeft kunnen ontwikkelen en waarin nieuwe natuur is gerealiseerd.

ZELF EEN PLEK VASTLEGGEN?

In dit bijzondere gebied kun je nu al zelf of samen met je partner een plek vastleggen, voor later. Samen met Natuurmonumenten zorgen we ervoor dat dit natuurgebied voor altijd behouden blijft. In het westelijk deel van Heidepol zijn alle natuurgraven al gereserveerd, in het oostelijk deel is er nog keuze.

Een eeuwige plek in de natuur:

  • Je bent vrij om een natuurgraf of urnengraf te kiezen die bij jou past. Je kunt de plek nu al aanschaffen.
  • Eenmalige kosten. Geen zorgen over verlenging van grafrechten.
  • Geen zorgen over het onderhoud, de natuur zorgt voor het natuurgraf.
  • Juridisch goed gewaarborgd voor nu en voor de toekomst.
  • Keuze uit een natuurgraf voor begraven of voor na crematie.

WANDEL JE MEE?

Je bent van harte welkom om langs te komen. Ons informatiecentrum is 7 dagen per week geopend: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben, maak dan een afspraak via tel: 026-711 22 10.
Elke 2e van de maand organiseren we een wandeling door de natuur waarbij een medewerker je alles uitlegt over de natuur op Heidepol en informatie geeft over natuurbegraven. Wil je meewandelen, meld je dan aan via:
heidepol.nl/wandeljemee.