Er is geen gebruiker ingelogd

Belastingservice

Advertenties
Documenten Belastinginvuller
Nieuwe invullers gezocht voor de Belastingservice Gelderland

Belastinginvullers zijn voor een afdeling een mogelijkheid om leden een dienst te kunnen bieden en in contact te komen met potentiŽle nieuwe leden.

Om ook de IB campagne 2020 tot een succes te maken is het belangrijk dat er voldoende enthousiaste vrijwilligers beschikbaar zijn. Voor kandidaten is een profiel opgesteld: klik hier voor het profiel.

Omdat het om persoonlijke en financiŽle zaken van (potentiŽle) leden gaat, staan kwaliteit en zorgvuldigheid hoog in ons vaandel. Daarom is het belangrijk goed na te gaan of kandidaten aan het profiel voldoen.

De afdelings- of regiobesturen zijn bij voorkeur als eerste verantwoordelijk voor de Belastinginvullers die namens hen de (potentiŽle) leden bezoeken. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

Heeft u ťťn of meerdere kandidaten die u geschikt vindt om als Belastinginvuller aan de slag te gaan dan kunt u deze aanmelden door het aanmeldingsformulier vůůr 1 november 2020 in te vullen en op te sturen naar het op het formulier vermelde adres. Klik hier voor dit formulier.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mariska van den Corput op telefoonnummer: 0481 450252 of via e-mailadres: mariskavandencorput@kbogelderland.nl

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!