Informatiebijeenkomst “Begeleiding bij Levensvragen” 13 april Huissen
Informatiebijeenkomst “Begeleiding bij Levensvragen” 13 april Huissen

Praten lucht op. Als je ergens over piekert, als je iemand mist, of als het niet helemaal lekker loopt met je kinderen, andere familie of vrienden. Met iemand praten helpt ook om iets helder te krijgen voor jezelf. Maar lang niet iedereen heeft iemand in de buurt om zijn hart bij te luchten. En soms is het gewoon prettiger om erover te praten met iemand van buiten die niet meteen met adviezen komt. KBO-PCOB vindt het belangrijk dat iedereen met iemand kan praten over de belangrijke zaken in het leven. Enerzijds kun je terecht bij professionals, zoals geestelijk verzorgers, maar je kunt ook ondersteuning vinden bij vrijwilligers. Daarom leiden wij vrijwilligers op tot “Gesprekspartner Levensvragen”: een training waarin vrijwilligers worden opgeleid om een goed gesprek te kunnen voeren over dat wat mensen bezig houdt (levensvragen).

Met de Gesprekspartner Levensvragen willen wij bijdragen aan de levenskwaliteit van senioren in onze afdelingen.

Op woensdagmiddag 13 april aanstaande organiseren wij een informatiebijeenkomst om u te laten kennis maken met ons mooie nieuwe project “Gesprekspartner Levensvragen”. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u meer over het onderwerp “Begeleiding bij Levensvragen”, en welke rol een vrijwilliger hier in kan vervullen. En ook gaan we met u in gesprek wat geestelijk verzorgers doen en op welke manier u geestelijk verzorgers kunt inzetten bij uw lokale werk als vrijwilliger.

Daarom nodigen wij u van harte uit voor deze informatiebijeenkomst op:

 

Datum: Woensdag 13 april 2022
Tijd: 13:30 – 16:00 uur
Locatie: Zalencentrum De Valom
Karstraat 2 6851 DH Huissen

Deze middag is met name interessant voor vrijwilligers van lief en leed commissies en ouderenadviseurs, maar zeker ook voor leden die interesse hebben in het onderwerp en eventueel zelf gesprekpartner willen worden.

Deelname is kosteloos. Graag aanmelden via info@kbogelderland.nl of 0481-450252.

 

Met vriendelijke groeten

 

Namens de Projectgroep Identiteit & Zingeving KBO-PCOB Gelderland