CORONA ook nog in 2021. Blijf gezond en Hou vol.

Hallo leden van KBO Duiven
We zijn net terug van het stembureau in ons gemeentehuis Duiven. Ja wij hebben beiden persoonlijk gestemd. U ook? Of hebt u gebruik gemaakt van de mogelijkheden die er waren, bv schriftelijk stemmen of via volmacht. Maakt niet uit als U maar gestemd hebt. En nu maar afwachten wat er van alle beloftes die de afgelopen weken gedaan zijn, uit komt. Wij zullen daar als KBO-PCOB bond zeker op toezien en reageren als dit nodig is.
En dan is er nog steeds CORONA. Hebt u al een PRIK gehad? U laat U toch zeker prikken!!. Wij zijn 14 april aan de beurt in de dan geopende prikpost in Zevenaar. Hopelijk geeft de prik ons de komende tijd wat meer vrijheden om weer actief te zijn binnen de familiekring en voor onze vereniging.
Helaas is daar tot nu nog niets van gekomen. In ieder geval niet dat u het als lid van de KBO Duiven direct gemerkt heb. Als bestuur zijn we natuurlijk wel bezig om ons voor te bereiden voor als het wel weer kan.
Ondanks alle problemen rond corona, wens ik U mede namens alle bestuursleden van de KBO Duiven toch fijne Paasdagen toe, mogelijk samen met uw kinderen/kleinkinderen, vrienden en kennissen.
En laten we hopen dat we elkaar toch nog voor de zomervakantie kunnen ontmoeten ergens in Duiven
Jan Eppingbroek, voorzitter

15032021

Mededelingen van de KBO afdeling Duiven. 

!!!!!!ACTIVITEITEN in THUVINE  GAAN NIET DOOR.!!!!!!!

Omdat Thuvine tot nader order gesloten is voor ALLE buitenstaanders, kunnen de aktiviteiten van de KBO Duiven NIET doorgaan.

Alle ontmoetingsmiddagen  zijn in ieder geval tot Zomervakantie 2021 afgelast.

Voor informatie hierover over of andere zaken kunt U altijd contact opnemen met de KBO Duiven, secretariaat ,telefoon 0617304296 of e-mail

jansen prg@gmail.

Secretariaat :

Dhr.  Paul  Jansen                                                                                                         

Mob.0617304296                                                                                                     

E-mailadres:  jansenprg@gmail.com