Er is geen gebruiker ingelogd

Advertenties
KBO Gelderland

Column door Leo Booij
Niet alles wat nieuw is, is beter!
Tot voor kort hadden wij een tamelijk grote vijver in de tuin. Helder water, mooie vissen en planten en twee aardige fonteintjes. Omdat er kennelijk door de tand des tijds een lek in het plastic was ontstaan, moest ze steeds vaker worden bijgevuld, zodat ik besloot het plastic te vervangen en de vijver te renoveren. Een helse klus: vijver leeg, vissen en planten voorlopig in een paar teilen, het 20 jaar oude plastic eruit en afvoeren naar de vuilstraat, nieuw plastic erin en weer vullen met grondwater.
lees verder

Contact

KBO Gelderland
De vrijwilligersorganisatie,
door en voor Senioren!

Wil u meer informatie?
Wij staan u graag te woord!
Telefoonnummer: 0481 450 252
Maandag t/m donderdag 9.00 - 13.00 uur

info@kbogelderland.nl  
www.twitter.com/kbogelderland
www.facebook.nl/kbo.gelderland  

 Het laatste nieuws

Collecte Oranje Fonds

10-7 De landelijke collecte van het Oranje Fonds heeft dit jaar 558.390,95 euro opgebracht. 953 organisaties hebben deelgenomen aan de collecteweek die van 22 t/m 26 mei gehouden werd.

Lees meer

1 november inspiratiedag ‘Grenzeloos Leven’

13-6 Nadenken en praten over onze eindigheid doen we niet elke dag. Toch raakt het aan de essentie van ons leven en de levensvragen die bij het leven horen. Op 1 november 2018 wordt voo...

Lees meer

17 juni finale 1e Mister senior verkiezingen

5-6 De heer Theo Struijk, bijna 72 jaar, is 1 van de 9 finalisten die zal strijden om de titel "Mister Senior Netherlands" 2018.

Lees meer